Hallitus

Hallitus

Hallitus 2023-2024

Puheenjohtaja 

Henrietta Sippus

president@fistula.fi

 

Vara-puheenjohtaja
Sponsorivastaava

Henna Pitkäkangas

vice-president@fistula.fi

 

Mediavastaava

Heidi Kaistinen

media@fistula.fi

Rahastonhoitaja 

Anniina Anttila

treasurer@fistula.fi

Tapahtumavastaava 

Jasmin Kallio 

event@fistula.fi

 

 

 

Sihteeri 

Katriina Ikäläinen

secretary@fistula.fi

Koulutusvastaava 

Mimosa Junttila

education@fistula.fi

 

Tutorvastaava

Jallu Alstett

Fistulan hallituksen eri tehtävät:

Puheenjohtaja

Puheenjohtaja on hallituksen ylin vastuuhenkilö ja huolehtii hallituksen muiden tehtävien hoidetuksi tulemisesta. Puheenjohtaja organisoi ja aikatauluttaa yhdistyksen toimintaa ja toimii tarvittaessa apukäsinä muille hallituksen jäsenille ja toimikunnille. Lisäksi puheenjohtaja edustaa yhdistystä suhteissa tiedekunnan hallintohenkilöihin ja muihin yhdistyksen ulkopuolisiin verkostoihin, esimerkiksi Suomen Eläinlääkäriliittoon ja sisarainejärjestöihin. Tehtävä on laaja ja monialainen, mutta myös erittäin antoisa! Puheenjohtajan valttikortteja ovat diplomaattisuus, selkeä päätöksentekokyky ja sosiaalisuus!

 

Varapuheenjohtaja

Varapuheenjohtaja on puheenjohtajan oikea käsi ja tuki muillekin hallituksen jäsenille. Tarvittaessa varapuheenjohtaja pystyy hyppäämään puheenjohtajan saappaisiin ja sijaistaa tätä puheenjohtajan ollessa estynyt. Roolissa saa hyvän kokemuspohjan muihinkin hallitusrooliin, kun oppii pitämään yhdistyksen langat käsissä jo tässä pestissä!

Sihteeri

Sihteeri on hallituksen tietopankki, jonka tehtävänä on luoda esityslistat ja kirjoittaa kokouspöytäkirjat. Lisäksi sihteerin pestiin kuuluu yhdistyksen toimintasuunnitelman ja kauden päättyessä toimintakertomuksen laatiminen. Tässä roolissa kuulokorvalta kirjoittaminen ja nopea näppäin tekniikka ovat voimavaroja.

Rahastonhoitaja

Rahastonhoitaja on vastuussa yhdistyksen raha-asioista, ja hänen kontolleen kuuluvat esimerkiksi kirjanpito, laskutus, sekä jäsenmaksuista huolehtiminen. Rahastonhoitaja huolehtii, että toimintakaudelta pysyy kuittipinkka tallessa ja rahaliikenne kulkee. Rahakirstun päällä istuminen sopiikin Roope Ankka -luonteiselle henkilölle!

Sponsorivastaava

Sponsorivastaava huolehtii yrityssuhteista yhdistyksen ja sponsorifirmojen kanssa. Hän viestittelee, järjestää ja delegoi yritysten kanssa erilaisia yhteistöitä ja on vastuussa sponsorisopimusten luomisesta kauden aikana. Pesti on loistava myyntihenkilöpersoonille, joilla on sana hallussa!

Koulutusvastaava

Koulutusvastaava kommunikoi tiedekunnan sekä ulkopuolisten kumppanien kanssa yhteistyökuvioista esimerkiksi seminaarien ja koulutusten tiimoilta. Hän kartoittaa tarpeen ja delegoi koulutukset yhdistykselle. Pesti on erinomainen alusta luoda yrityssuhteita ja hyödyntää omia kiinnostuksen kohteitaan koulutussisältöjen suhteen.

Tapahtumavastaava 

Tapahtumavastaava on yhdistyksen idearikas ja kultturelli jokapaikanhöylä, jolle isojen kokonaisuuksien organisaatio ja tapahtumien järjestäminen on luontevaa! Pestissä pääsee todella toteuttamaan omat visiot ja virkistämään opiskelijaelämää. Rooli voidaan tarvittaessa hajauttaa pienempiin vastuualueisiin hallituksen jäsenistön välillä tai toteuttaa toimikuntien muodossa.

Mediavastaava

Mediavastaava on hallituksen visionäärin ja visualistin pesti! Tämä ei ole boomerien hommaa, vaan tältä tyypiltä käy somen päivittäminen käden käänteessä. Mediavastaavalla on hallussa kaikki somealustat Facebookista TikTokiin ja hän huolehtii myös yhdistyksen nettisivujen ylläpitämisestä. Hän mainostaa yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia ja mediavastaava onkin yhdistyksen tärkeimpiä markkinoitsijoita!